Vad gör en städfirma i Stockholm?

Vad gör en städfirma i Stockholm ? Naturligtvis städar städfirmor ditt hus eller din lägenhet. Men visste du att städfirmor ofta gör mer än så? Till exempel kan samma företag som hjälper dig att flyttstäda i Malmö också ta hand om din hemstädning. En väletablerad städfirma med goda kontakter kan ge dig det stöd du behöver i rätt tid, både före och under flyttan.

Gör en städfirma allt?

Du kan få all hjälp du behöver från en städfirma. De kan städa ditt hem 1 gång i veckan. De kan även sätta dina fönster flera gånger per år. Städa innan och efter en fest. Vår städfirma erbjuder alla ett brett utbud av tjänster och vi skräddarsyr våra tjänster efter dina specifika behov. Det innebär att du som kund är med och bestämmer utifrån dina aktuella behov.

Ta hand om ett dödsbo

Städare sysslar inte bara med hemstädning och flyttstädning. I den moderna världen finns det ofta ett behov av att städa hus där ingen längre bor. Det kan kännas krångligt eller som slöseri med tid att sortera ut saker som inga barn eller släktingar vill ha. Det är en bra idé att låta en städfirma komma och ta bort möbler och tillhörigheter och därefter städa bostaden. När barnen eller släktingarna har tagit det de vill ha behöver de inte längre själva ta hand om allt annat i huset.

Städ inomhus och inomhus

Städare städar inne i huset, men kan även bokas för utsidan av huset. Allt som behöver rengöras, från fönster till tak. Om du hittar en bra städfirma, tveka inte att fråga om de kan göra mer än normal städning. De kan göra detta till ett bättre pris för regelbundna kunder, de arbetar professionellt och har lång erfarenhet.

Med oss ​​​​blir jobbet:

 

  • Klart i tid
  • Billigt
  • Korrekt utfört