Så här fakturerar du utan företag och sparar pengar med SAMpoolen.se

Att fakturera utan företag kan vara en utmaning för många frilansare och andra som vill ta betalt för sitt arbete med egenanställning. Men tack vare SAMpoolen.se är det nu möjligt att fakturera utan att behöva starta och driva ett eget företag. Dessutom är SAMpoolen.se den billigaste tjänsten på marknaden med endast en avgift på 2%.

Fördelarna med att fakturera utan företag

Att fakturera utan företag, dvs egenanställning, kan vara en fördelaktig lösning för många som vill undvika de administrativa och ekonomiska utmaningarna som följer med att starta och driva ett eget företag. Genom att fakturera utan företag kan man fokusera på sitt arbete och låta SAMpoolen.se ta hand om allt det administrativa, såsom fakturering, betalning och bokföring.

Så här fakturerar du utan företag med SAMpoolen.se

För att fakturera utan företag med SAMpoolen.se behöver du först skapa ett konto på deras hemsida. Detta gör du enkelt genom att fylla i dina personuppgifter och skapa ett lösenord.

När du har skapat ditt konto är det dags att fylla i din profil. Här kan du lägga till dina faktureringsuppgifter, såsom ditt namn, din adress och ditt bankkonto. Detta gör det enkelt för dig att skapa fakturor senare.

När din profil är uppdaterad kan du börja skapa fakturor. Detta gör du genom att klicka på “Skapa faktura” och fylla i alla nödvändiga uppgifter, såsom fakturadatum, fakturanummer och fakturabelopp. Du kan också lägga till eventuella moms- och skatteuppgifter om det behövs.

När din faktura är klar är det dags att skicka den till din kund. Du kan skicka fakturan direkt från SAMpoolen.se genom att ange din kunds e-postadress och klicka på “Skicka faktura”. Din kund kommer att få fakturan som en PDF-fil och kan betala den direkt från fakturan.

När din kund har betalat fakturan kommer pengarna att överföras till ditt bankkonto. SAMpoolen.se tar hand om allt det administrativa och tar endast en avgift på 2% av fakturabeloppet. Detta innebär att du sparar pengar jämfört med andra tjänster på marknaden som ofta tar högre avgifter och har dolda kostnader.

Sammanfattning

SAMpoolen.se är den billigaste tjänsten på marknaden för fakturering utan företag med endast en avgift på 2%. Genom deras enkla plattform kan du enkelt skapa och skicka fakturor till dina kunder utan att behöva starta och driva ett eget företag. Genom att använda SAMpoolen.se kan du spara både tid och pengar samtidigt som du kan fokusera på ditt